Malerier på bestilling

Lad kunst skabe og styrke udtrykket i din boligindretning! Jeg tilbyder at male et speciallavet værk til dig, som passer til netop dine ønsker, hvor vi sammen finder frem til, hvilken størrelse, motiv og udtryk, du gerne vil have.

Et værk der passer dig

Jeg starter ofte processen med at besøge mine kunder, så det endelige værk kommer til at passe med den indretning og stil, der er i dit hjem, eller på den arbejdsplads/klinik, hvortil du ønsker et værk.

Levering af maleri

Når maleriet er færdigt, finder vi en dag, hvor jeg kommer og afleverer det hos dig. At male speciallavede værker er en helt speciel og givende oplevelse for mig, som jeg sætter stor pris. Derfor er det også vigtigt for mig, at det færdige maleri lever op til dine forventninger. Skulle det vise sig ikke at være tilfældet, er der naturligvis ingen købetvang.

Egaa Marina

Malerierne her hænger hos en familie, som bor i et hus nær Egaa Marina, og hvor jeg har udsmykket...

Læs videre

Ålykkevej i Risskov

Når et hjem sælges og forlades, kan der være mange minder, man ønsker at tage med fra tiden og livet...

Læs videre

Fabrik på Færøerne

Bestillingsarbejde for virksomheden Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S i forbindelse...

Læs videre

Let, levende & køligt

Maleriet her er en bestillingsopgave, som lød på et ’let, levende og køligt motiv, som kan skabe daglig...

Læs videre