Malerier på bestilling

Lad kunst skabe og styrke udtrykket i din boligindretning!

Jeg tilbyder at male et speciallavet værk til dig, som passer til netop dine ønsker, hvor vi sammen finder frem til, hvilken størrelse, motiv og udtryk, du gerne vil have.

Et værk der passer dig

Jeg starter ofte processen med at besøge mine kunder, så det endelige værk kommer til at passe med den indretning og stil, der er i dit hjem.

Levering af maleri

Når maleriet er færdigt, finder vi en dag, hvor jeg kommer og afleverer det hos dig.

At male speciallavede værker er en helt speciel og givende oplevelse for mig, som jeg sætter stor pris. Derfor er det også vigtigt for mig, at det færdige maleri lever op til dine forventninger. Skulle det vise sig ikke at være tilfældet, er der naturligvis ingen købetvang.

Abstraktioner i Høje Risskov

Abstraktioner i Høje Risskov

No. 1 i en serie på fire store abstrakte værker (1 x 1 meter) til en kæmpe væg i en kæmpe, moderne villa i Høje Risskov🎨☀️

  

Se mere

Abstraktioner i Høje Risskov

Abstraktioner i Høje Risskov

No. 2 i en serie på fire store abstrakte værker (1 x 1 meter) til en kæmpe væg i en kæmpe, moderne villa i Høje Risskov🎨☀️

  

Se mere

Abstraktioner i Høje Risskov

Abstraktioner i Høje Risskov

No. 3 i en serie på fire store abstrakte værker (1 x 1 meter) til en kæmpe væg i en kæmpe, moderne villa i Høje Risskov🎨☀️

  

Se mere

Abstraktioner i Høje Risskov

Abstraktioner i Høje Risskov

No. 4 i en serie på fire store abstrakte værker (1 x 1 meter) til en kæmpe væg i en kæmpe, moderne villa i Høje Risskov🎨☀️

  

Se mere

Fabrik på Færøerne

Fabrik på Færøerne

”Fabrik på Færøerne”, 90 x 120 cm

Bestillingsarbejde for virksomheden Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S i forbindelse med indvielse af deres nye fabrik på Færøerne, maj 2020.


 

Se mere

Et anderledes sofastykke

Et anderledes sofastykke

”Liggende kvinde”, 90 x 120 cm

Dagens bestillingsopgave kom fra et par i Højbjerg, som ønskede sig et stort maleri til at udfylde den tomme plads over sofaen i stuen. Inspireret af mine akvareller af nøgne kvinder, kunne de tænke sig et motiv af en liggende kvinde på lærred og med akrylfarver, men hvor det minimalistiske, abstrakte og flygtige feminine blev et gennemgående tema, både i motiv og farvevalg.
Og således blev hende her født – jeg glæder mig til at se hende flytte ind her i weekenden !

 

Se mere

Let, levende & køligt

Let, levende & køligt

”Havternen”, 60 x 80 cm.

Her i efterårets begyndende kulde & rusk, er der ikke noget ret meget mere hyggeligt end at gå i gang med en bestillingsopgave, som lyder på et ’let, levende og køligt motiv, som kan skabe daglig glæde i hjemmet’. Værsågod !

 

 

Se mere

Ham her flytter ind

Ham her flytter ind

”Hr. Øgle”, 60 x 60 cm.

Jeg nyder at lave bestillingsarbejder, hvor væggen er tom, men omgivelserne givet på forhånd. Opgaven denne gang lød på et dyremotiv, som skulle have sin plads over et festfyrværkeri af en skøn skænk dekoreret med guld fra Montana. 

Det blev til den her lille fyr, en årvågen øgle, i farver, som både matcher men også udfordrer og skaber kontrast i rummet.

Se mere

Havternerne fløj til Ebeltoft

Havternerne fløj til Ebeltoft

”Havterner”, 120 x 120 cm.

Maleriet her har jeg malet til et par, som bor helt stilrent i et nybygget hus i Ebeltoft. De ønskede sig noget liv på den store væg i deres badeværelse. Fra deres spa kan man nyde panoramaudsigten over Ebeltoft Vig, og mit forslag blev derfor et fuglemotiv med udgangspunkt i den kølige farveskala, som ville passe ind i omgivelserne med lys, luft og hav. Undervejs snakkede vi forslag til motiver igennem. Vi endte to havterner på et 120 x 120 cm stort lærred, som kunne forbinde rummet til den dramatiske natur lige uden for vinduet.

Se mere