Et skønt, skørt miks af ekspressionisme og impressionisme, krydret med koloristens nysgerrige leg med farverne

“Lærke Egefjords malerier appellerer til, at dine øjne og hjerne selv leger med … og god kunst er for mig, at jeg udfordres som medspillende iagttager!”

Portræt af Lærke Egefjord

Lad kunst skabe & styrke udtrykket i dit hjem

At male er for mig som at træde ind i en kreativ boble af flow, hvor jeg glemmer tid og sted og kun har øje for lærredet foran mig. Daglige dyb i havet året rundt får inspirationen til at spire og motiver til at tone frem for mit indre blik. Herfra vokser både landskabsmalerier – ofte med strandmotiver – men også mere abstrakte værker, hvor himmel & hav tit stadig kan fornemmes i det færdige værk. 

Kategorier

Akrylmalerier
Akvareller
Akvareller - Andre
Akvareller - Kvinder
Alkohol Ink
Årets Fødselsblomster

MALEKURSUS 2023

Lad Kreatitiviteten Blomstre

 

MALEKURSUS 3.-4. juni 2023 på Ternevej i Risskov

 

Vi vil sammen dykke ned i maleriets forunderlige verden, hvor vi med inspiration i den omgivende natur skaber vores egne malerier.

I løbet af dagen vil læge og billedkunstner Lærke Egefjord gøre dig klogere på, hvad der sker i hjerne & krop, når du er i en kreativ proces, og hvordan maleriet kan være en vej til mindre stress og mere glæde, fordybelse og ro.

Undervisningen består af korte teoretiske indlæg og lettilgængelige kreative øvelser (herunder tegning, farvelære), således at du kan deltage, uanset om du er erfaren maler eller nybegynder.

 

TIDSPUNKT Lørdag & søndag d 3.-4. juni 2023 kl 10-15 I atelier & haven på Ternevej 22 , 8240 Risskov (I tilfælde af regn udskydes kurset til 12.-13. august 2023)

PRIS 2.800 kr inkl. alle materialer og et startkit til akrylmaleri (værdi: 500 kr) samt frokost, kaffe, the, kage & frugt begge dage.

TILMELDING Tilmelding & betaling til Lærke Egefjord på tlf. 5363 3359 – maks 12 deltagere.

UNDERVISERE

Dorthe Berg er uddannet billedkunstner fra Odense Kunstakademi med efteruddannelse fra Det Kongelige Kunstakademi. Hun har ud over et utal af soloudstillinger, lang erfaring som underviser i billedkunst på flere højskoler. Læs mere på www.dortheberg.dk

Lærke Egefjord er læge, forfatter og billedkunstner. Med en baggrund som hjerneforsker, underviser hun i kunstens og kreativitetens gavnlige effekter på vores sundhed. Læs mere på www.laerkeegefjord.dk

Tilmeld dig Nyhedsbrevet

Hold dig opdateret på nye malerier, ferniseringer, kurser og foredrag