Velkommen

Et skønt, skørt miks af ekspressionisme og impressionisme, krydret med koloristens nysgerrige leg med farverne

“Lærke Egefjords malerier appellerer til, at dine øjne og hjerne selv leger med … og god kunst er for mig, at jeg udfordres som medspillende iagttager!”

Portræt af Lærke Egefjord

Lad kunst skabe & styrke udtrykket i dit hjem

At male er for mig som at træde ind i en kreativ boble af flow, hvor jeg glemmer tid og sted og kun har øje for lærredet foran mig. Daglige dyb i havet året rundt får inspirationen til at spire og motiver til at tone frem for mit indre blik. Herfra vokser både landskabsmalerier – ofte med strandmotiver – men også mere abstrakte værker, hvor himmel & hav tit stadig kan fornemmes i det færdige værk. 

Kategorier

Akrylmalerier
Akvareller
Akvareller - Andre
Akvareller - Kvinder
Alkohol Ink
Årets Fødselsblomster

MALEKURSUS 2023


Dyrk din kreativitet
MALEKURSUS fredag d 3. november  2023 på Ternevej i Risskov

Denne temadag inviterer til leg og kreative eksperimenter i billedkunstens tegn. Vi vil arbejde i forskellige medier som tempera lavet på æg, naturmaling, akvarel og collage.

I løbet af dagen vil læge og billedkunstner Lærke Egefjord gøre dig klogere på, hvad der sker i hjerne & krop, når du er i en kreativ proces, og hvordan maleriet kan være en vej til oplevelsen af flow og kreativ fordybelse.

Undervisningen består af korte teoretiske indlæg koblet med udviklende & legende kreative øvelser. Du kan deltage, uanset om du er erfaren maler eller nybegynder.

 

Målet med dagen er at komme i kontakt med din personlige kreativitet og derved skabe grobund for kunstnerisk udfoldelse.

 

TIDSPUNKT Fredag d 3. november kl 10-15 i atelier på Ternevej 22 i Risskov

PRIS 850 kr inkl. alle materialer samt lækker økologisk frokost, kaffe, the & sødt

TILMELDING Tilmelding & betaling til Lærke Egefjord på tlf. 5363 3359 – maks 12 deltagere og bindende tilmelding senest 1 uge før

 
UNDERVISERE

Dorthe Berg er uddannet billedkunstner fra Odense Kunstakademi med efteruddannelse fra Det Kongelige Kunstakademi. Hun har ud over et utal af soloudstillinger, lang erfaring som underviser i billedkunst på flere højskoler. Læs mere på www.dortheberg.dk

Lærke Egefjord er læge, forfatter og billedkunstner. Med en baggrund som hjerneforsker, underviser hun i kunstens og kreativitetens gavnlige effekter på vores sundhed. Læs mere på www.laerkeegefjord.dk

Tilmeld dig Nyhedsbrevet

Hold dig opdateret på nye malerier, ferniseringer, kurser og foredrag